fbpx
Menu Shopping Cart Search

Vittnesmål av Snabbare hårväxt

Liz

May 26, 2019

5 stars
mer

Resultat med hjälp av Hairfinity produkter för 3 månader.

Roxanne

May 26, 2019

5 stars
mer

Jag gjorde den stora hugget för ett år sen. Jag bestämde mig för att växa ut mitt hår så jag började använda Hairfinity. Jag använde schampo, balsam, leave-in, (som jag älskade, herregud!). Allt jag vill ha är mjukhet. Jag vill att mina lockar ska smälla. Jag känner mig som schampo med balsam definitivt gjorde det, med leave-in och lite olja. Dessutom fann jag att min curl mönster stod ut mer, som jag älskade! Det gjorde det enkelt och enkelt. Jag är glad att växa ut mitt hår ännu mer.

Kaori

May 26, 2019

5 stars
mer

Innan jag använde Hairfinity, hade jag kluvna toppar på grund av mitt färgade hår och jag kämpade så mycket. Efter att jag använt håret vitaminer och schampo och balsam, mina kluvna toppar är borta! Jag känner mig smidig och det är väldigt lätt att hantera. Jag älskar det så mycket!

Diane Mary

May 26, 2019

5 stars
mer

Jag har använt Hairfinity Vitaminer samt schampo balsam, leave-in och olja för de senaste fyra månaderna. Jag märkte att mitt hår har blivit mycket frisk. Jag har kastat mindre. Det har varit mindre brott. Även mina lockar har varit studsiga, så mjuk! Det har varit minimal friss och massor av extra glans!

Leonys

May 26, 2019

5 stars
mer

Innan jag började använda Hairfinity jag alltid haft problem med torr hårbotten och alltid irriterad av min mjäll. Sen började jag schampo, Leave-In Conditioner, vitaminer och alla mina problem är borta.

Megan

May 26, 2019

5 stars
mer

Innan du använder Hairfinity, var mitt hår super platt. Jag hade en hel del problem med kluvna toppar och volym. Det var riktigt torrt. Det gick sönder ganska ofta. Jag använde en hel del värmeprodukter ganska mycket varje dag för att försöka tämja det ner. Sedan använda sitt schampo, deras balsam och deras leave-in balsam det har blivit mycket mjukare. Det är mycket glansigare. Mina kluvna ändar har försvunnit i stort sett alla tillsammans. Jag har varit att låta mitt hår luft torka mer så jag behöver inte använda så många produkter. Jag har tagit deras vitaminer två gånger om dagen, varje dag och jag har sett en dramatisk förändring i längden på mitt hår, volymen av mitt hår, texturen har blivit mycket mjukare och kluvna toppar har ganska mycket läkt sig!

Jen J

May 26, 2019

5 stars
mer

Jag har använt Hairfinity Vitaminer för de senaste 3 månaderna. Jag har använt dem med schampo, balsam, både Shine och Volume Boosters. Jag har sett dramatiska resultat från dag ett. Den första månaden var jag med Shine Booster och jag kunde berätta från första touch att min var mycket snyggare, mycket glansigare. Den andra månaden var jag övergår i Volym Booster Volym och har mer volym och tjocklek nu jämfört med den första månaden.

Bettina

May 26, 2019

5 stars
mer

Jag började ta Hairfinity Vitamins ungefär ca 4 månader sedan med schampo och balsam och volym och Shine Boosters. Jag tog mitt hår genom en massa problem tidigare i år. Jag blekte den flera gånger och sedan färgade jag den och jag gick fram och tillbaka. Varje gång jag gick till stylist, ville han faktiskt klippa det. Han sa att det var enda sättet eftersom det var så torrt. Istället tog jag Hairfinity produkter och jag bara låta det växa. Jag behövde inte klippa det och min stylist, säger nu att det ser perfekt!

Jen A

May 26, 2019

5 stars
mer

Jag har använt Hairfinity vitaminer, schampo, och balsam och mitt hår har blivit längre och tjockare.

Lauren

May 26, 2019

5 stars
mer

Innan du använder Hairfinity, var mitt hår känsla torr och skadad. Efter att ha använt Hairfinity vitamin piller för en månad mitt hår började se omedelbara resultat. Jag började se mitt hår växa i längd och det blev fylligare och silkier.

Taylor

May 26, 2019

5 stars
mer

Jag märkte definitivt en enorm förändring i mitt hår kvalitet och hur jag även stil det. Texturen i mitt hår blev starkare och det kändes som om glansen var mer naturlig. Med hjälp av schampo och balsam, jag behövde inte använda så mycket produkt i mitt hår och jag verkligen inte känner att jag behövde räta ut det. Med hjälp av vitaminer, schampo och balsam tillät mig att se vad mitt hår kvalitet skulle kunna vara om det var längre och friskare!

Jay

May 26, 2019

5 stars
mer

Jag har använt Hairfinity produkter i fyra månader nu. Jag hade en ganska bra erfarenhet. När jag började använda produkterna hade jag en skallig plats och dess fyllning i.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev