fbpx
Menu Shopping Cart Search

Getuigenissen van Snellere haargroei

Liz

May 26, 2019

5 stars
meer

Resultaten met behulp van Hairfinity producten voor 3 maanden.

Roxanne

May 26, 2019

5 stars
meer

Ik heb de grote chop ongeveer een jaar geleden. Ik besloot om te groeien uit mijn haar, dus ik begon met behulp van Hairfinity. Ik gebruikte de shampoo, de conditioner, de leave-in, (waar ik van hield, oh mijn God!). Ik wil alleen zachtheid. Ik wil dat mijn krullen knallen. Ik voel me alsof de shampoo met de conditioner zeker deed dat, met de leave-in en wat olie. Ook vond ik dat mijn krul patroon stond meer, die ik hield! Het maakte het eenvoudig en gemakkelijk. Ik ben opgewonden om te groeien uit mijn haar nog meer.

Kaori

May 26, 2019

5 stars
meer

Voordat ik de Hairfinity gebruikte, had ik gespleten haarpunten vanwege mijn gekleurde haar en ik worstelde zo veel. Nadat ik de haarvitaminen en de shampoo en conditioner heb gebruikt, zijn mijn gespleten haarpunten verdwenen! Ik voel me glad en het is heel gemakkelijk te beheren. Ik hou er zo veel van!

Diane Mary

May 26, 2019

5 stars
meer

Ik gebruik de Hairfinity Vitaminen evenals de shampoo conditioner, leave-in en olie voor de afgelopen vier maanden. Ik merkte dat mijn haar is zeer gezond gegroeid. Ik heb minder vergieten. Er is minder breuk. Ook mijn krullen zijn springkussen, zo zacht! Er is minimale kroezen en tonnen extra glans!

Leonys

May 26, 2019

5 stars
meer

Voordat ik begon met Hairfinity ik had altijd een probleem met droge hoofdhuid en altijd geïrriteerd door mijn roos. Toen ben ik begonnen met de shampoo, de Leave-In Conditioner, de vitaminen en al mijn problemen zijn verdwenen.

Megan

May 26, 2019

5 stars
meer

Voor het gebruik van Hairfinity, mijn haar was super plat. Ik had veel problemen met gespleten haarpunten en volume. Het was echt droog. Het brak heel vaak. Ik gebruikte veel warmteproducten vrijwel elke dag om te proberen dat te temmen. Sinds het gebruik van hun shampoo, hun conditioner en hun leave-in conditioner is het een stuk zachter geworden. Het is een stuk glanzender. Mijn gespleten haarpunten zijn zo’n beetje allemaal samen verdwenen. Ik heb laten mijn haar lucht drogen meer, zodat ik niet zo veel producten te gebruiken. Ik heb het nemen van hun vitaminen twee keer per dag, elke dag en ik heb gezien een dramatische verandering in de lengte van mijn haar, het volume van mijn haar, de textuur is gekregen een stuk zachter en de gespleten haarpunten hebben vrij veel genezen zelf!

Jen J

May 26, 2019

5 stars
meer

Ik gebruik de Hairfinity Vitaminen voor de afgelopen 3 maanden. Ik heb ze gebruikt met de shampoo, conditioner, zowel de Shine als de Volume Boosters. Ik zie dramatische resultaten vanaf de eerste dag. De eerste maand was ik met behulp van de Shine Booster en ik kon zien vanaf de eerste aanraking dat mijn was een stuk slanker, een stuk glanzender. De tweede maand was ik de overgang naar de Volume Booster Volume en hebben meer volume en dikte nu in vergelijking met de eerste maand.

Bettina

May 26, 2019

5 stars
meer

Ik begon het nemen van de Hairfinity Vitaminen ongeveer 4 maanden geleden met de shampoo en de conditioner en het volume en Shine Boosters. Ik nam mijn haar door een hoop problemen eerder dit jaar. Ik bleekte het meerdere malen en toen ik gekleurd en ik ging heen en weer. Elke keer als ik naar de stylist ging, wilde hij het snijden. Hij zei dat het de enige manier was omdat het zo droog was. In plaats daarvan nam ik de Hairfinity producten en ik laat het gewoon groeien. Ik hoefde niet te snijden en mijn stylist, nu zegt dat het ziet er perfect uit!

Jen A

May 26, 2019

5 stars
meer

Ik gebruik Hairfinity vitaminen, shampoo, en conditioner en mijn haar is langer en dikker geworden.

Lauren

May 26, 2019

5 stars
meer

Voor het gebruik van Hairfinity, mijn haar voelde droog en beschadigd. Na het gebruik van de Hairfinity vitamine pillen voor een maand mijn haar begon het zien van instant resultaten. Ik begon te zien mijn haar groeien in lengte en het werd voller en zijdezacht.

Taylor

May 26, 2019

5 stars
meer

Ik heb zeker gemerkt een enorme verandering in mijn haar kwaliteit en de manier waarop ik zelfs stijl. De textuur van mijn haar werd sterker en het voelde alsof de glans was natuurlijker. Met behulp van de shampoo en conditioner hoefde ik niet zoveel product in mijn haar te gebruiken en ik had echt niet het gevoel dat ik het moest rechtzetten. Met behulp van de vitaminen, de shampoo en conditioner stond me toe om te zien wat mijn haar kwaliteit zou kunnen zijn als het langer en gezonder was!

Jay

May 26, 2019

5 stars
meer

Ik gebruik Hairfinity producten voor vier maanden nu. Ik had een vrij goede ervaring. Toen ik begon met het gebruik van de producten had ik een kale plek en de invulling ervan.

Onze nieuwsbrief ontvangen