Menu Shopping Cart Search

Vittnesmål av Snabbare hårväxt

PHYRRA

November 21, 2014

5 stars
mer

Hairfinity hårvitaminer

AMCCABE_

May 31, 2015

5 stars
mer

3 månaders användande av @hairfinity wow de fungerar verkligen

Anthraxtea

June 10, 2015

5 stars
mer

Före och efter, självklart olika färg och stylat lite annorlunda men mitt hår känns så mycket tjockare och hälsosammare #hairfinity

Ciaracake

April 03, 2016

5 stars
mer

Före och efter att ha använt #hairfinity i 3 månader, nu har jag #hairgoals på 3 months. Jag jämför skillnaden när jag är klar. Jag måste säga att jag älskar #hairfinity resultaten

 

Monika Rosenlund

April 27, 2015

5 stars
mer

2 1/2 månad mellan bilderna. Mitt hår växte galet snabbt. Jag rakade huvudet helt och hållet. Började med de här och inom veckor syntes resultatet tydligt.

Original Facebook Post

jessicaarlenee

January 29, 2015

5 stars
mer

Jag är en liddo upphetsad just nu. Så trimmade jag skär/mitt hår i oktober. Jag började ta @hairfinity mitten av November tror jag. Jag är halvvägs igenom min 2nd flaska bc jag har glömt att ta dem massor av gånger men jag svär att mitt hår har ökat dubbelt så snabbt som det normalt skulle. Mitt hår tar ganska mycket ett helt år att växa en tum så detta är en big deal just nu! Lol mitt hår är nästan tillbaka vid den längd som det var innan jag klippte det. Kan jag få ett amen?
#happygirl #hairfinity #twomonthprogress #yayme!

Chelsea Tanner

March 04, 2013

5 stars
mer

2 veckors resultaten av att använda!!!

 

 

_2cheeks

March 04, 2015

5 stars
mer

För dem som har messaging mig på mina hairfinity framsteg, är här det! Jag avslutade mina två månader av @hairfinity och dessa är mina resultat! Som ni kan se är mitt hår fylligare och friskare! Det växte ca 2 inches samt! Mitt hår har nu mer volym, mer glans och är helt hanterbar! Jag är Supernöjd med resultatet! Tack igen @hairfinity! #BeforeAndAfter #Hairfinity #HairfinityWorks #naturalhair #naturalcurls #healthyhairhappylife

 

Original Instagram Post

Laurasusan93

March 22, 2015

5 stars
mer

Är klar med min första flaska @hairfinity(4veckor). Började med dessa efter en dålig erfarenhet hos frisören som inte klippte mitt hår alls som jag ville. Från före-bilden ser ni att hon klippte det alldeles för kort. Tack och lov för @hairfinity!!!!!!!!! De hjälper verkligen håret att växa.

Caroline Page

June 07, 2014

5 stars
mer

Varje gång jag går till frisören är hon förundrad och frågar mig varför mitt hår växer så snabbt! Det här är definitivt det längsta mitt hår varit under mitt vuxna liv. Tack @hairfinity I♥you! #blonde#hair#hairinity#amazed #inlove

Yoana Quiroga

October 18, 2014

5 stars
mer

#hairfiinity

Katherine Sheslow

November 02, 2014

5 stars
mer

#hairfinity #hair #hairisgrowing efter en operation för några månader sedan började jag tappa mitt hår och det lilla jag hade kvar tunnades ut. Jag märkte att jag tappade mindre och hade “sprön” som växte I hela håret efter 3 veckor med Hairfinity!!! Tack Hairfinity, kan inte vänta med att forstätta!!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev