Menu Shopping Cart Search

Vittnesmål av Snabbare hårväxt

Phyrra

PHYRRA

November 21, 2014

5 stars
mer

Hairfinity hårvitaminer

amccabe_

AMCCABE_

May 31, 2015

5 stars
mer

3 månaders användande av @hairfinity wow de fungerar verkligen

anthraxtea

Anthraxtea

June 10, 2015

5 stars
mer

Före och efter, självklart olika färg och stylat lite annorlunda men mitt hår känns så mycket tjockare och hälsosammare #hairfinity

ciaracake

Ciaracake

April 03, 2016

5 stars
mer

Före och efter att ha använt #hairfinity i 3 månader, nu har jag #hairgoals på 3 months. Jag jämför skillnaden när jag är klar. Jag måste säga att jag älskar #hairfinity resultaten

Link:https://www.instagram.com/p/BDugs72xQ0ZXpRvM3DopYuX_XJMeEcTKcBghbc0/

Monika Rosenlund

Monika Rosenlund

April 27, 2015

5 stars
mer

2 1/2 månad mellan bilderna. Mitt hår växte galet snabbt. Jag rakade huvudet helt och hållet. Började med de här och inom veckor syntes resultatet tydligt.

Link:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=829961787096256&set=p.829961787096256&type=1&theater

jessicaarlenee

jessicaarlenee

January 29, 2015

5 stars
mer

I’m a liddo excited right now. So I cut/trimmed my hair in October. I started taking @hairfinity mid November I believe. I’m halfway through my 2nd bottle bc I’ve forgotten to take them dozens of times but I swear my hair has grown twice as fast as it usually would. My hair pretty much takes a whole year to grow an inch so this is a big deal right now! Lol My hair is almost back at the length it was before I cut it. Can I get an amen? #happygirl #hairfinity #twomonthprogress #yayme!

 

Original Instagram Post

Chelsea Tanner

Chelsea Tanner

March 04, 2013

5 stars
mer

2 week results of usin #hairfinity !!!

 

 

_2cheeks

_2cheeks

March 04, 2015

5 stars
mer

For those who’ve been messaging me on my hairfinity progress, here it is! I finished my two months of @hairfinity and these are my results! As you can see my hair is fuller & healthier! It grew about 2 inches as well! My hair now has more volume, more shine and is completely manageable! I’m super happy with the outcome! Thank you again @hairfinity ! #BeforeAndAfter #Hairfinity #HairfinityWorks #naturalhair #naturalcurls #healthyhairhappylife

 

Original Instagram Post

laurasusan93

Laurasusan93

March 22, 2015

5 stars
mer

Är klar med min första flaska @hairfinity(4veckor). Började med dessa efter en dålig erfarenhet hos frisören som inte klippte mitt hår alls som jag ville. Från före-bilden ser ni att hon klippte det alldeles för kort. Tack och lov för @hairfinity!!!!!!!!! De hjälper verkligen håret att växa.

Caroline Page

Caroline Page

June 07, 2014

5 stars
mer

Varje gång jag går till frisören är hon förundrad och frågar mig varför mitt hår växer så snabbt! Det här är definitivt det längsta mitt hår varit under mitt vuxna liv. Tack @hairfinity I♥you! #blonde#hair#hairinity#amazed #inlove

YOANA QUIROGA

Yoana Quiroga

October 18, 2014

5 stars
mer

#hairfiinity

sheslow

Katherine Sheslow

November 02, 2014

5 stars
mer

#hairfinity #hair #hairisgrowing efter en operation för några månader sedan började jag tappa mitt hår och det lilla jag hade kvar tunnades ut. Jag märkte att jag tappade mindre och hade “sprön” som växte I hela håret efter 3 veckor med Hairfinity!!! Tack Hairfinity, kan inte vänta med att forstätta!!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev