Menu Shopping Cart Search

Getuigenissen van Snellere haargroei

amccabe_

AMCCABE_

May 31, 2015

5 stars
meer

Na 3 maanden gebruik van @hairfinity wow dit spul werkt echt!

modernday_hippie23

Modernday_Hippie23

September 05, 2014

5 stars
meer

Als ik terug kijk naar foto’s van 2 maanden geleden, kan ik echt zeggen dat mijn haar VEEL is gegroeid!!! Dankzij @hairfinity groeit mijn haar zo snel als onkruid!! Ik ben echt zeer tevreden!!!!

spreadinsunshine15

Spreadinsunshine15

July 06, 2014

5 stars
meer

Ik gebruik @hairfinity pas een maand en ben heel tevreden met de resultaten tot nu toe! Er staat een nieuwe video hierover op mijn channel

Megan

Megan

October 07, 2014

5 stars
meer

Tips voor Gezond Haar

simone

Simone Humes

June 08, 2014

5 stars
meer

Hier is een 3 maanden haargroei vergelijking. De linker foto is genomen op 8 maart en de rechter foto is vandaag. Ik zal hairfinity blijven nemen omdat ik geloof dat het het groeiproces versnelt. #hairfinity #washandgo #washngo #naturalhair #curlygirl #curlyhair #naturalhairjourney

_2cheeks

_2cheeks

March 04, 2015

5 stars
meer

Voor degenen die mij gevraagd hebben een update te geven over mijn hairfinity vooruitgang, hier is het! Ik ben klaar met mijn 2 maanden @hairfinity en dit zijn mijn resultaten! Zoals je kunt zien, is mijn haar voller en gezonder! Het is ook bijna 6 cm gegroeid! Mijn haar heeft nu meer volume, glanst beter en het is hanteerbaar! Ik ben super blij met het resultaat! Nogmaals bedankt @hairfinity ! #BeforeAndAfter #Hairfinity #HairfinityWorks #naturalhair #naturalcurls #healthyhairhappylife

KENDA

Kenda

November 13, 2014

5 stars
meer

Een natuurlijk vitamine complex om de ontbrekende voedingsstoffen van je haar te herstellen

CarlyBDyer3

Carlybdyer3

April 22, 2015

5 stars
meer

Mijn #haartransformatie na pas een paar weken gebruik van @hairfinity vitaminen!

HannahB

Hannah Bressler

June 04, 2015

5 stars
meer

Mijn haar zag er niet uit afgelopen Juni, ze hadden een lang stuk afgeschoren van de voorkant van mijn haar dat tot mijn taille kwam. Ik heb het er maar helemaal af laten knippen om het gelijk te maken. In februari werd mij verteld over Hairfinity haar vitaminen. De onderste linker foto is genomen in de eerste week, en de foto aan de rechterkant na 4 maanden gebruik van Hairfinity. Bedankt dat je me mijn zelfvertrouwen hebt teruggegeven.

vixinn

vixinn

June 11, 2015

5 stars
meer

Hairfinity resultaten na 1 maand. Sterker & gezonder! #hairfinity

Originele post

sheslow

Katherine Sheslow

November 02, 2014

5 stars
meer

#hairfinity #hair #hairisgrowing Na mijn operatie een paar maanden geleden begon mijn haar uit te vallen, en wat er van over was werd steeds dunner. Na 3 weken gebruik van Hairfinity, merkte ik minder haaruitval en nieuwe sprieten haar op mijn hoofd!! Bedankt Hairfinity, ik kan niet wachten om hiermee door te gaan!!

 

Jemma369

Jemma369

January 08, 2015

5 stars
meer

Ik ben naar de kapper geweest, en na 5 weken gebruik van @hairfinity is dit mijn resultaat. Ik zal weer lang haar hebben in een mum van tijd! #Hairfinity #Hair #Growth #Length #ShortHair #LongHair #Vitamins #5 #Weeks #Results #Happy #Progress

Onze nieuwsbrief ontvangen